Introvertált vagyok, 30 éves, közrejátszhat ez a munkahely keresésben és a karrierben, egyszerűen minden munkát könnyedén otthagyok.?
Figyelt kérdés
tegnap 21:35
1/2 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy megteheted, mert nem letszukseglet, hogy pénzt keress. Plusz lusta vagy, 0 ambicio al, kitartással, lojalitassal és hogy nincs párod, aki ott hagyna a pcsaba ilyenkor.
2/2 anonim válasza:
Kifejtenéd? Pl nekem nagyon fárasztó a legtöbb elfoglaltság és sokszor az emberek is, untat, szenvedtet, elfáradok álmos leszek, nyűgös. Ez nem lustaság, inkább erős türelmetlenség. Szorgalmas vagyok a magam módján bizonyos dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!