Előfordult már veletek,hogy egy adott közeg tett titeket ,,lelki beteggé”? Pontosabban úgy értem,hogy egy hely (legyen az iskola,munkahely) annyira kicsinált benneteket,hogy az már tüneteket hozott elő?
Nekem az előző egyetemen volt ilyen. Gyomorgörccsel mentem be szinte minden órára,kegyetlen migrénjeim voltak, állandóan fáradt voltam ,hangulatingadozásaim voltak,sokat hánytam és sajnos endometriózis gyanút is észleltek nálam.
Mióta eljöttem onnan és új egyetemen tanulok egy másik szakon sokkal felszabadultabb vagyok.
Nektek vannak hasonló élményeitek?
Megszokni vagy megszökni!
Megtanultam az életben, hogy megszökni rosszat nem lehet, de megszökni elöle igen. Mert ha úgy gondolod, hogy megszokod, az beteggé tesz. Ma már sokkal gyorsabban észreveszem, ha valamit meg kellene szoknom, inkább gyorsan kitervelek valamit, hogyan tudok megszökni elöle. Tapasztalataimat a sok rossz munkalyemröl, kapcsolataimból, iskola, stb szereztem. Ma már egy jó környezetben érzem magam. Kiszortiroztam a baráti köröm, 2 év alatt 5 munkahelyet váltottam, a mostanival nagyon elégedett vagyok. Ja, és boldog szingli anyuka vagyok. Megtanultam, hogy jobban odafigyeljek magamra.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2-es,amit írtál abban minden benne van!🥰
Örülök,hogy boldog vagy!❤️
Volt sajnos munkahely is ahonnan sikerült lépni és egyéb állandó helyzetek is amikből sajnos nem minden esetben lehet menekülni.
De fel a fejjel muszáj meglátni a pozitívumot, mindig van ami ad erőt meg kell látni a rosszban valahogy a jó dolgokat amik boldoggá tesznek mindegy milyen aprók is. Figyelni kell magunkra is és olyan dolgokat csinálni ami örömet okoz mert ezek feltöltenek valamennyire és megpróbálni valamennyire így kizárni azokat amik rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!