Mozgás és ingerszegény közeg vezethet agresszióhoz?
Figyelt kérdés
Most mütöttek 1 honapja es otthon voltam Januarban, hideg is van, kitenni se tudja nagyon az ember se a lábát sétalni, dolgozni ne tudtam, sportolnom se lehetett és mivel sokat voltam otthon kevesebbet emberek között, alig mozogtam azt vettem eszre most jött ki rajtam, hogy hihetetlen feszültseg es agresszio van bennem (amit persze igyekszek kontrollalni. Szerintetek van összefúggés e között? Szoszerint szinte tombolni tudnek es egy boxszakot szettudnek verni. Ingerlekeny vagyok, es sose volt velem ilyen, meg menstrualmi se menstrualok hogy arra foghassam tegnap es ma vettem eszre magamon :(2017. jan. 23. 14:11
1/5 anonim válasza:
Én is voltam otthon műtét után hetekig. Nem vettem ilyet észre magamon. Vártam, hogy mehessek dolgozni, kicsit unalmas volt az egyhangúság. De nem volt rossz otthon sem. Dolgozgattam, azt fekve is tudok, gépen. Filmeket néztem. Jöttek látogatni. Egy hét után kimentem mindennap sétálni egy kicsit. Egy nagyon kicsi séta is tök jól esett. Bármint fárasztó volt, de jó volt kint lenni.
6 hét után mehettem sportolni. Vártam, de nem okozott gondot, hogy 6 hetet várni kellett.
Szerintem foglald el magad valamivel, amit tudsz csinálni.
Nem tudom, pontosan mi a bajod, milyenek nálatok a járdák, ha lehet, akkor te is sétálj mindennap. Vagy ülj ki a teraszra, erkélyre kicsit, persze jól felöltözve.
2/5 anonim válasza:
Szerintem lehet összefüggés a kettő között, majd ha sportolhatsz akkor add ki magadból ezt a sok feszültséget
3/5 anonim válasza:
Inkább a szar kajálás, alvás és a fényhiány...
4/5 anonim válasza:
Próbáldki, hogy normális lámpákkal rakod tele a szobát és egész nap melegszínű világosban vagy, legalább 2000 - 2500 lumenben (szóval ne vaklámpákat vegyél). Pár nap és változik a hangulatod.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenki valaszat es segitségét köszönöm.
2017. jan. 23. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!