Ha a vasat csak úgy önmagában venné be az ember, nem pedig C-vitaminnal vagy egyéb savas vmivel, akkor nem tudna hasznosulni a vas?
Figyelt kérdés
Vashiány is van.okt. 5. 23:45
1/5 Zcom09 válasza:
Valamennyire felszívódna. A gyomorsavban található sósav feloldaná a vas egy részét. Az így keletkező kloridok képesek felszívódni. De jórésze nem hasznosulna.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ha egyszerre 2 db lenne bevéve éhgyomorra?
okt. 6. 00:11
3/5 Zcom09 válasza:
Oh bocs félreértettem a kérdésed. Tekintettel hogy eredetileg a tudományok témakörbe volt, és nem olvastam el a #-t azt hittem fém vasra gondolsz.
De így válaszolva a kérdésre, úgy is hasznosul, csak valószínűbb hogy kellemetlen tüneteket okoz. De mindenek előtt érdemes követni a készítmény dobozán található utasításokat/ajánlásokat.
4/5 A kérdező kommentje:
#3. Köszi. (Eredetileg is ebben a kategóriában volt.)
Később megnézem, hogy pontosan mennyi vasat tartalmaz, stb és lehet, hogy még írok.
okt. 6. 00:38
5/5 anonim válasza:
Milyen vasat szedsz? Én maltofer folt, másodjára szedem már, nem szedtem mellé c vitamint, szerencsére úgy is hasznosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!