Van itt olyan aki fél hányni?
Figyelt kérdés
Nekem a szorongasom emiatt alakult ki meg a panikzavarom. Feltem enni nehogy hanyjak. Igy allandoan szorongtam stb. De mar annyiszor hanytam hogy mar nem felek hanyni. De meg mindig szorongok ha evesre vagy hanyasra kell gondolni. Nem ertemdec. 25. 04:57
1/6 anonim válasza:
én pont az ellenkezője vagyok, imádom. az egész test megfeszül, izzadok és közben mégis remegek. hát qrva jó érzés szerintem :D
2/6 anonim válasza:
en mar tobbszor meghanytattam magam, teljesen hozzaszoktam, egy a baj a nyelocsovet kikeszeiti, meg az orrlukba megy... en is utaltam de ha tele a gyomrom es nem tudja valamiert megemeszteni akkor johet. Es olyan megkonyebbules a gyomornal... refluxos vagyok, szoval rogton apolnom kell a nyelocsovemet utana
3/6 anonim válasza:
Én nem, de ismerek olyat akinek emetofóbiája van.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is már annyiszor hánytam, hogy már nem félek tőle. De mégis a tudatomba igy van beirodva. Ezt a regi negativ programot probalom atirni meditaciokkal es sikerul is. Meditacio utan ujra nyugodtan tudok enni vissza jon az etvagyam es az eletkedvem.
dec. 26. 04:36
5/6 anonim válasza:
akkor ne nezd youtube-on LAbeast-et, minden videoban a vegen hanyik egyet.
6/6 TiniTitán0213 válasza:
Én nem félek, de én Aszpergeres vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!