0,5 mgos frontintól lehetek rosszul és lehet hányni?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, tegnap délután vettem be belőle (több, mint 24 órája) amúgy nem szoktam és szerintem ez volt az utolsó csak nagyon ki voltam. Most szörnyen álmos vagyok, szédülök, hányingerem van, meg igazából sok tünet előjött ami rá van írva. Lehet ez attól az egy szemtől vagy csak simán bebeszéltem ezt is?2015. júl. 13. 17:52
1/4 anonim válasza:
ettem már én is 0,5mg-os frontin, én csak nyugodt lettem tőle.
Rosszullét nem volt meg szédülés és hányinger sem.
De lehet neked lenyomta a vérnyomásod, amitől szédülsz, álmos lettél és ezért hányingered van.
mellékesen ezt csak vényre adják...
pánikbetegségre ott a rivotril.
2/4 A kérdező kommentje:
A Rivotrilt is vényre adják.
egyébként köszönöm a választ!
2015. júl. 13. 18:10
3/4 anonim válasza:
Rég kiment a hatása, ha jól tudom, akkor 4 vagy 6 órás, kivéve, ha SR, de szerintem abból csak 1 mg-os van.
4/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a frontintól. Maradj inkább a rivotrilnál, ha az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!