Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet a Frontintól?

Ez lehet a Frontintól?

Figyelt kérdés
Antidepit kell szednem ami ha minden igaz jövő hétfőn kezd el csak használni.(4hét).Viszont szednem kellett a frontint(0,25) is 2x1-et de a reggelit már teljesen elhagytam és próbálom az estit is de mindig rám jön ez a nyugtalanság és félek hogy ha nem veszem be megint lesz ilyen rohamom.Ez már a forntin elvonási tünete lehet vagy esetleg nem is lesz jó nekem ez az antidepi?Mondjuk napközbe tök jó vagyok csak este jön rám.Valaki tud segíteni? köszi

2015. júl. 9. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne gyorsan állj le a Frontinról. Ha 2x1-et kaptál eredetileg, akkor szedj 2x1/2 tablettát legalább 2 hétig, majd negyeddel vedd le a reggeli adagot, és utána a reggeli gyógyszert hagyd el. Kéthetente tudod így csökkenteni az adagot. Az antidepresszáns ha szerencséd van használni fog, attól meggyógyulhatsz.
2015. júl. 11. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:
A frontint ilyen kis mennyiségben max 2 év után szokja meg a szervezet. Nyugodtan szedd be, amit az orvos előírt. Hidd el, nem te vagy az első betege. 3 hónap után szokták azt mondani, hogy csak szükség szerint szedjed, aztán elhagyhatod. Amíg az orvos azt nem mondja, hogy szedd, addig vakon csináld. Ez komoly betegség. Ne kötözködjél a dokival.
2015. júl. 12. 00:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!