Valdoxanra állitott az orvos. Mitől vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
3 honapig mirtadepit(mirtazepin) szedtem de mivel hiztam tile folyamatosan valdoxanra allitott at a dokim.. 1 hetig nem nagyon ereztem valtozast ejjel nem aludtam ugy talan annyi. Most viszont igy tobb mint ket het utan rettenetes rosszul leteim vannak. Fokent reggel.. szorongas hanyinger enni nem tudok. ugy kell magam kiszednem az agybol.. mitol lehet??az orvos azt mondja a gyogyszer atallitas miatt lehet. Mas volt igy?? Remelem nem esek teljesen vissza. Honapok ota kuzdok ezzel a depis korral.. nagyon unom mar.. a gyogyszereket is.2015. jún. 23. 16:19
1/1 anonim válasza:
Az antidepi ezzel jár. A váltás meg különösen megvisel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!