Utálok beteg és rosszul lenni, hogy tudnám jobban kezelni ezt?
Tudom, hogy mindenki utál rosszul lenni, de rám szorongás jön és sirás kap el.
Ha meghajt valami, vagy megfájdul a hasam valamitől, vagy akár nagyon megfázom, teljesen kiborulok...
Alapvetően teljesen kiborit az, hogy nem tudom irányitani a testem.
tudni kell, hogy 5 éve volt egy nagyon súlyos betegségem, amibe majdnem meghaltam és azóta van ez.
Illetve, hogy pánikbeteg voltam, amiből kigyotitott egy nagyon jó orvos. viszont terápiára már nincs pénzem.
Elmentem a TB által támogatott pszichiátriára és felirtak 2 gyógyszert (csak az mert pár havonta ha rosszul vagyok pl hasmenésem van, akkor rám jön a szorongás) és két havonta lenne beszélgetős terápiára időpont.... ennek semmi értelme, szóval magamnak kell megoldanom, de nem tudom hogy kezdjek hozzá.
A TB által támogatott terápiára csak akkor kapok időpontot, ha gyógyszert is szedek .... nos, amikor sokkal súlyosabb volt a helyzet (naponta pánikrohamok) akkor szedtem gyógyszert, de a maszek le is szedett róla, azonnal, ahogy elkezdtük a terápiát... szóval gyógyszert tuti nem fogok arra szedni, hogy pár havonta rosszul leszek ráadásul hülyeségnek s gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!