Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok jó senkinek?

Miért nem vagyok jó senkinek?

Figyelt kérdés
mikor gyerek voltam egy lány (nevezzük Julinak) mindig bántott meg küldött haza játék közben. a bántalmazás alatt azt értem hogy rugdosott a földön. csináltak ellenem egy csoportot ahol kibeszéltek, de elöttem jopofiztak:) szóval ez 5. osztályban jött vissza. a gyerekek bántottak ezáltal a mai napig nembizok emberekben. Félek elárulják a titkaimat ezért nagyon kevés barátom van. egyszeruen megvagyok elégedeve az alakommal, de azt mondják rám sovány vagyok, de hiába eszek sokat nem hizok. ma épp megkérdezték miért nevetek olyan szánalmasan.. egyből elment a jókedvem és inkább hazajöttem. viccbol feljott a twerk téma. mondtam : valahol azt olvastam hogy a twerk jo arra hogy fogyjunk lábrol. egy másik lány azt mondta hogy ahoz még segg is kéne nekem meg hogy nem bántásbol akarja de az ové nagyobb.....anyám állandóan kritizál. nem engedi hogy a saját stilusom szerint öltözködjek. ebbol az lett hogy félek mit veszek fel érzem mindenki néz, várja hibát vétsek és kacagjanak rajtam. rendszeresen bántalmaznak otthon érzelmileg. ,,sose leszel elég jó, nem lesz belolled semmi" viszont testvérem ver. durván. mindig okollel nekemjon, mikor épp tanulok. Az iskolában mindenki cigizik (tanulok, osztálytársaim) mégis nekem mondják otthon hogy milyen szar alak vagyok. MIÉRT NEM VAGYOK JO SENKINEK? sajnálom a helyesírási hibákat de pfuu kiakartam adni magamból. és nem sajnáltatom magam mert szinte senkinek , nemis szinte, hanem senkinek nem beszélek erről. ha nem tudsz komoly választ adni akkor nyugodtan hagyd abba a válasz adást és további szép napot.

2016. márc. 27. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondok neked valamit. Nem te nem vagy elég jó nekik, hanem ŐK NEM ELÉG JÓK TE NEKED! Ezt vésd az eszedbe.
2016. márc. 27. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de akkor miért is én szivom meg:)?
2016. márc. 27. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindig találnak maguknak valakit, akit piszkálni tudnak. Tudod, még ha a családodat nem is, de őket megválogathatod és te döntöd el, hogy foglalkozol velük, vagy sem. Szívd fel magad és próbálj meg nem törődni velük, ha nem is egyszerű. Nem feltétlen kell nekik különösebb ok arra, hogy téged válasszanak ki a csúfolódás tárgyának.

Hány éves vagy?

2016. márc. 27. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
17. megprobálom de ahogy te is leirtad tényleg nem egyszerű:)
2016. márc. 27. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, fiú vagy-e,v agy lány, de 17 évesen olyan balegyenest behúznák a testvéremnek, hogy hanyattesne.

De Shakespeare-től egy tanács:

"Ha segíteni már nincs mód a bajon,

Adj túl minden keserves sóhajon.

Ki azon jajgat, ami megesett,

A régi bajhoz újat keresett.

Ne sírj, ha sorsod megrabolna-sőt,

Közönyöddel bosszantsd vissza őt.

Nevesd ki a rablót, ezzel meglopod

De téged foszt ki buta bánatod."

2016. márc. 27. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
lány. :) koszonom a szep tanácsot:)
2016. márc. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!