Ha elmegyek a sulipszihológushoz és megkérem, hogy ne mondja el senkinek akkor ő elmondhatja bárkinek is? Odamehetek anélkül, hogy egy tanár elküldene?
Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 20:18
1/8 A kérdező kommentje:
*hogy egy tanár elküldene hozzá?
2016. márc. 10. 20:20
2/8 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz neki elmondása. Ha erőszak, vagy bántalmazás, akkor köteles a rendőrséget értesíteni, ha terhes vagy, akkor a szüleidet. Egyéb ügyben nem beszélhet mással arról, amit te elmondása neki.
Tanár nélkül is mehetsz
3/8 anonim válasza:
menj el nyugodtan, nem mondhat el a te engedélyed nélkül senkinek semmit, kivéve, ha közvetlen életveszélyben vagy
4/8 A kérdező kommentje:
Ha megmutatom neki, hogy vagdosom magam, de be szeretném fejezni akkor beköphet anyáéknak?
2016. márc. 11. 14:22
6/8 A kérdező kommentje:
És ezzel nem felesleges odamenni?
2016. márc. 11. 18:30
7/8 anonim válasza:
Figyelj. Abban az esetben,ha azt látja hogy veszélyben vagy, akkor kötelessége a szüleiddel felvennie a kapcsolatot az érdekedben.
De miért nem szeretnéd, hogy a szüleid megtudják?
8/8 A kérdező kommentje:
Mert nagyon csalódottak lennének. Nagyon próbáltak jól nevelni én pedig rengetegszer okoztam csalódást nekik. Ha rájönnének, hogy ilyen baromságot csináltam...
2016. márc. 11. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!