Mennyi esélye van, hogy pszichopátiás beteg vagyok?
Még elég fiatal vagyok. Egy lány volt/van az életemben mindig és a szűk családi körömön és a lányon kívül más iránt nem nagyon érzek semmit. Elég sokat hazudok is és érdekel, hogy milyen lehet gyilkolni. Ezt a börtöntől való "félelmem" miatt nem teszem meg. Elég fejlettnek tartom magam a korombeliekhez képest, illetve bűntudatom se sűrűn van.
Ez minek làtszik? Egyébként mások elött jó fiút játszok, mert tudom hogy ez a normális.
Hány éves vagy? Fiúként van egy őszinte kapcsolatos egy lánnyal akit szeretsz ? Van házi állatod ? Szereted (ha van)? Milyen kapcsolatot ápolsz az állatokkal ? Hiszel e az emberekben, önmagadban?
Mit szeretnél elérni életed során ?
Ha ezekre válaszolsz esetleg lehet mondani valami érdemlegeset.
Hány éves vagy? Fiúként van egy őszinte kapcsolatos egy lánnyal akit szeretsz ? Van házi állatod ? Szereted (ha van)? Milyen kapcsolatot ápolsz az állatokkal ? Hiszel e az emberekben, önmagadban?
Mit szeretnél elérni életed során ?
Ha ezekre válaszolsz esetleg lehet mondani valami érdemlegeset.
17 vagyok.
Nem mindig vagyok őszinte, de szeretem.
Van, egy kutyám, és többre tartom, mint at embereket. Efyedül a kutyákkal vagyok így (illetve, az oroszlánok személyisége, hasonlít az enyémre)
Egyedül magamban hiszek, másokban nem. (De a szűk kör kivételt képez)
Politika érdekel, és ilyen pályán szeretnék elhelyezkedni.
3 éve vagyok együtt barátnőmmel. És a kutyám is szeretem.
Azt hiszem ezt a réteget igenis szeretem, de ők nem is tudnak arról, ami bennem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!