Pszichoszomatikus beteg lenne?
Figyelt kérdés
Fél éve küzdök ezzel. Vissza terv hányinger, mellkasi fájdalom, torok szárítás, izom fájdalom, ingerlékenység, szomorúság, sok sírás. Van két fiam a nagy 4 a kicsi 1 éves leszel a nyáron. Voltam gyomrom tükrözésen, mellkasi röntgenen, EKG-n vérvételen, de semm2016. márc. 12. 10:23
1/4 A kérdező kommentje:
Véletlenül elküldtem.
Szóval semmit sem találtak. Minden negatív. A tünetek többnyire menstruáció előtt és alatt jönnek elő.
Stresszes az életem, nincs egy barátom sem és kB mindig itthon vagyok. Nincs felnőtt társaság. A párom kezd elfordulni tőlem :(
2016. márc. 12. 10:26
2/4 anonim válasza:
Sajnos igen, próbálj sportolni és leküzdeni a nehézségeket.Orüljél a 2 gyermekednek.Tudom,hogy nehéz egyedül,tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Szorongás, stressz
Nyugtató teák, valeriana, sport, hobbi segíthet
4/4 anonim válasza:
A sport sok mindenre megoldás. Egyrészt boldogsághormont termel másrészt fitten tart és több energiát ad. Kezdj el társaságba járni, mert egyedül csak jobban be fogsz fordulni. A gyerekeknek meg örülj mert nem mindenkinek adatik meg sajnos neked meg két egészséges is van :)
Hormonok rendben vannak? Pszichológusnál voltál? Lehet valamit elfojtasz vagy szorongsz akkor jelentkeznek ilyen tünetek, nem ártana kibeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!