Hogyan szedjem össze magamat, ha nem megy, de így meg beteg vagyok tőle?
Elég depressziós vagyok mostanában, elegem van az emberekből... Így viszont nagyon könnyen megbetegszem mindig, pedig alapból sosem vagyok az. Hogyan lépjek túl azon, hogy szinte mindenki elutasító velem?
20/L
Az elutasítás mindig mind a két félen múlik, főleg, ha azt érzed, hogy mindenki elutasító veled. De azok alapján, amit írsz, te is az vagy velük, mert eleged van az emberekből. Próbáld meg fordított nézőpontból a dolgokat, te közeledj az emberekhez, ajánld fel a segítségedet, és ha látják, hogy komolyan gondolod, és kitartó vagy, az ő magatartásuk is megváltozik feléd.
A depresszió nem egyszerű dolog, nehéz leküzdeni, de ha keresel olyan dolgokat, hobbit, elfoglaltságot, amit szeretsz, segíteni fog.
Az, hogy ennek a következménye, hogy könnyen megbetegszel, nagyon is valószínű. Azt pedig úgy tudod megakadályozni, hogy erősíted az immunrendszeredet vitaminokkal, immunerősítővel, odafigyelsz az étkezésre is, eleget vagy levegőn, eleget mozogsz.
Remélem, írtam olyat, amit hasznosítani tudsz Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!