Mi van azokkal a mentális betegekkel, akiket a család kirekeszt csak mert betegek?
Figyelt kérdés
Gondoljunk ezekre a családi összejövetelekre, ahol a rokonság összejön, viszont van egy, vagy kettő olyan tag, akik mentálisan betegek, ezért a rokonság elítéli és még látni sem bírják őket. Tehát ők igazából nem is tartoznak ezért a rokonsághoz, csak mert hát lenézik a betegségük miatt és közveszélyesnek gondolják őket, csak mert betegek.2016. márc. 9. 21:18
1/12 anonim válasza:
mondjuk az sem mind1, hogy a mentalisan beteg rokon eppenseggel depresszios, csendes, vagy uvoltozik, tor zuz, ordibal........
2/12 A kérdező kommentje:
hibázott egyet de onnantól kezdve nincs már megbocsátás, csak mert beteg
2016. márc. 9. 21:38
3/12 anonim válasza:
Semmiképpen sem szép dolog ilyet tenni, akármi baja is van az illetőnek. A többi viszont attól függ, pontosan mi is a baja.
4/12 anonim válasza:
skizofréniás vagy?
vagy személyiségzavaros?
5/12 A kérdező kommentje:
inkább utóbbi
2016. márc. 10. 15:29
6/12 anonim válasza:
én mintha kezdenék skizo lenni, vagy nem tudom, és félek hogy engem is el fognak ítélni, ha csinálok vmit:/
7/12 anonim válasza:
Úgy jársz mint én:
kidobnak,elkezdesz barátoknál vegetálni,aztán ha onnan is menni kell akkor öngyilkos leszel.
Már túl vagyok mindhármon,csak olyan balf*asz voltam hogy az utolsó nem sikerült
8/12 A kérdező kommentje:
ha sikerült volna nem írnál most ide
2016. márc. 12. 15:13
10/12 A kérdező kommentje:
jó értem én.
2016. márc. 12. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!