Ez más mással is előfordult? Segítség! (hosszú)
Nem rólam lenn szó, hanem az édesanyámról. az utóbbi években nagyon megváltozott.
egész fiatal korlátol hisz az ilyen spirituális new age-s hülyeségekben. Én is hiszek istenben, sőt kereszténynek vallom magam, de az ilyen kézrátételes dolgokban, meg Astar kapitány, meg az a krion vagy mi a mágneses szolgálattoll :DD szóval nem ilyenekben nem. De ő igen.
(Sokszor kapom a család a véleményeket, hogy nagyon félrenevelt, mert nagyon félénk vagyok lányok terén (most már jobb de, az élet nagy áron tanított meg) Mindig azt mondta hogy én indigó gyerek vagyok, meg hogy én a fényt hordozom meg ilyenek. Ha valami rossz vélemény volt rollam akkor azt mondta hogy a többieknek nem elég magas a rezgése hozzánk nem érnek fel. Általános iskolásként ezt el is hittem, társaim ezt sokszor a szememre vetették. Így utólag már tisztán látok. De pl nagyon muja voltam és így úgy telt el a tinédzser korom hogy semmi nem történt velem a lányok terén. most így 19 évesen alakul valami.)
AZ A PROBLÉMÁM: hogy egyre jobban nem szeretek, anyám közelébe lenni, haza jön folyton kiabál, velem, a nagyival, elviselhetetlen. Legszivesebben már külön laknék. Régen azt hittem hogy ő a minden, meg ő valmiért különleges de most hogy növök fel egyre jobban máshogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!