Mit csináljak, ha depressziós vagyok?
Szia!
Igen, a pszichológus jó ötlet. De magadtól is elkezdheted a "munkát". Nagyon fontos lenne megtalálni azt az okot, okokat, amiért jelenleg ebben az állapotban vagy. Majdhogynem biztos vagyok abban, hogy valamilyen bántalmazás áll a háttérben. Én kb. 1,5 éve jöttem ki egy 3 évig tartó depresszióból, annak az oka egész életem összes addigi feldolgozatlan lelki problémája volt. (Fizikai és lelki bántalmazás némi szexuális zaklatással fűszerezve, mindezt a szemét apámnak köszönhetően. Magány, örökös szeretetlenség és egy aljas, szívatós szakítás, ezek löktek le a szakadékba.) Én teljesen egyedül jöttem ki belőle. Sokat sírtam, sokat gondolkodtam a lelki problémáimon, lassan megértettem őket és helyreraktam ezeket a lelkemben. Idő kell és rengeteg reálisan(!) önkritikus gondolkodás. Engem nagyon megváltoztatott az, hogy rendeztem a lelki problémáimat. Nagyon magabiztossá, határozottá, erős, kiforrott személyiséggé váltam, az emberek kimondottan keresik most már a társaságomat. Szóval csak fel a fejjel, ki lehet ebből mászni.
18 éves vagy, ami jó, mert lassan elkezded élni a saját életedet. Számomra nagyszerű volt, amikor elkezdtem végre a saját lábamon állni. Fontos, hogy azt a munkát is megtaláld, amit nagyon szeretnél csinálni, ami éltetni tud, amit szívvel-lélekkel csinálsz. Továbbá jót tenne neked egy Londoni utazás is. ;) Nem tudom, mit írhatnék még. Dolgozz azon, hogy egyre jobb és jobb emberré válj, szeresd és tiszteld magad, próbáld eldobni az egód. Tök közhelyes dolgok, de nekem ezek váltak be. :) Szóval ha csak egy dolgot találsz is a leírtak között, ami segít jobbá tenni az életed, már megérte ennyit körmölnöm. :D És olvass Feldmárt, ő jókat ír.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!