Szerintetek depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Mindig is nagyon visszahúzódó voltam. Általános iskolában volt 1-2 barátom akikkel jól elvoltam. Viszont olyan helyre jöttem középiskolába (amit már nagyon megbántam), ahol egy barátom sincs az osztályban, viszont tavaly jóban voltam szinte mindenkivel. Van pár rosszindulatú gyerek az osztályban és sajnos egyre több lesz. Kitagadtak. Mindenki csak a hátam mögött pofázik, és mellesleg megjátszák magukat. Egyedül vagyok és nincs kedvem semmihez. Megutáltam a társaságot, akkor érzem jól magam ha egyedül vagyok. És rengeteget gondoltam az öngyilkosságra is, bár lehet hogy jobb ötelt lenne....
Mit tehetnék?
2016. febr. 24. 19:49
1/1 anonim válasza:
akkor tavaly te is megjátszottad magad.
Edzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!