Hogy lehet, hogy a depressziós barátom időnként a legnagyobb partiarc tud lenni?
Figyelt kérdés
Egy jó barátomról tudom (nem sokan tudják), hogy depressziós, gyógyszereket szed, terápiára jár. Sokat beszélek vele, nagyon maga alatt van néha, mindig mondja, hogy milyen nehéz felkelnie az ágyból, nem látja az élete értelmét, nem kezd semmibe, nem hisz semmiben, mindentől fél. Még a lányok se érdeklik igazán. Elég sivár élete van. Viszont, ha nagyritkán eljön velünk, akkor néha ivás nélkül is olyan hangulatba kerül, hogy ő lesz a társaság szíve-lelke, és aki nem tudja, el se hinné róla, hogy amúgy ennyire maga alatt van, vicceket mesél, incselkedik a társaságban a csajokkal, ilyenek. Hogy lehet ez?2016. márc. 6. 18:46
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért depressziós, mert egyedül érzi magát?
2/3 A kérdező kommentje:
De, ez egészen biztos közrejátszik. Általános iskola óta nincs állandó társasága. Illetve, vannak barátai, pl. én, de igazából mi is nagyrészt csak beszélgetni szoktunk. Nem nagyon engedi magához közel az embereket, kicsit olyan, mintha meg lenne sértődve a világra. Én ismerem még azelőttről, mielőtt ilyen lett volna, és tudom, hogy akkor érezné jól magát, ha valamit együtt csinálna egy közösséggel, mert amúgy tényleg nagy energiák vannak benne, csak már egy ideje nem látom, hogy kihasználná, és csak vegetál.
2016. márc. 6. 19:09
3/3 anonim válasza:
Hívjátok el gyakrabban, az biztos sokat segít rajta.
Egyébként ha már gyógyszert szed és jár terápiára, akkor már gyógyuló fázisban van. Egyébként a depressziós emberek is tudnak időnként jókedvűek lenni, bármily meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!