Reggelente időnként az arcom felpüffedt, a szemem karikás, pedig aludtam eleget, nem vagyok depressziós, nem sírtam stb. Mitől lehet ez, és mitől múlna el?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 16:52
2/14 A kérdező kommentje:
ez vashiány tünet?
2010. jan. 11. 17:06
3/14 anonim válasza:
a fekete karika gyakran van vérszegénység/vashiány miatt, ami amúgyis sok emberre jellemző. nekem is gyakran karikás a szemem, és szednem is kell vastablettát.
4/14 A kérdező kommentje:
a szemem a feldagadás miatt karikás, nem fekete a karika, csak dagadt a szemkörnyékem. amúgy vashiányos vagyok, de szedek vastablettát.
2010. jan. 11. 17:09
5/14 anonim válasza:
Ezek tipikus veseprobléma tünetek:(
6/14 A kérdező kommentje:
basszus :S és mit tehetek ellene? milyen problémám lehet? nem mindig dagad be, csak időnként, pl most is. az elmúlt napokban sokat ittam (több,mint két liter folyadékot naponta, 158 centi /55 kg), lehet, hogy ez tett be nekem? mi baja lehet, a vesémnek?
2010. jan. 12. 04:25
7/14 A kérdező kommentje:
most jut eszembe, hogy egy jó ideje (több éve) időnként erőt vesz rajtam egy általános gyengeség, fáradtság. akármennyi vitamint, nyomelemet szedek ez nem múlik el magától. lehet összefüggés? megnéztem a vesebetegségek tüneteit, de nekem se cukorbetegségem, se magas vérnyomásom nincs. a vérnyomásom baromi alacsony- 90/60 -ami miatt
(gondolom) időnként szédülök, és légszomjam van, ha hirtelen állok fel.
2010. jan. 12. 04:31
8/14 anonim válasza:
Én írtam a vashiányt. Szerintem menj el a háziorvoshoz, és mondd el neki ugyanezeket! Egy vérképből sokminden kiderül!
9/14 anonim válasza:
Reggelente szem körüli ödéma jó eséllyel veserendellenességet jelez.
Belgyógyászatra kell vele menni.
Ha 30 körüli és nő vagy, akkor jó eséllyel valami autoimmun folyamat okozza.
10/14 anonim válasza:
A cukorbetegség és magas vérnyomás NEM tünet, hanem rizikófaktor. Azaz, ha fennállnak, akkor nagyobb eséllyel lehetsz vesebeteg, de ezek nélkül is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!