Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggelente időnként az arcom...

Reggelente időnként az arcom felpüffedt, a szemem karikás, pedig aludtam eleget, nem vagyok depressziós, nem sírtam stb. Mitől lehet ez, és mitől múlna el?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen, 30 körüli nő vagyok. nyáron leszek 30. de menjek be a belgyógyászatra azzal, hogy néha észrevettem, hogy felkelés után mintha jobban be lenne dagadva az arcom? nem fognak ezzel kiröhögni?
2010. jan. 12. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Más tünetek nincsenek? Például a kezeid hidegben elkékülnek.

Kinevetni biztos, hogy nem fognak (amúgy nekem is belgyógyász mondta, hogy ha az ödéma a lábszáron van, akkor nagy valószínűséggel szív gond, ha a szemkörül, akkor vese).

2010. jan. 12. 17:13
 13/14 A kérdező kommentje:
inkább csak elgémberednek. de szerintem azt mindenkinek. a lábaim meg nehezen melegszenek fel ha lefekszem aludni. van olyan is, mikor egyáltalán nem.
2010. jan. 12. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:

szeirntem ne a neten próbáld meg megoldani... menj el a háziorvoshoz.

én pl. vérszegény vagyok és cukorbeteg, és a mőltkor hatalmasra dagadt az arcom. de nem ezek miatt, hanem mert a sparban vettem egy olyan grapefruitot, amelyet kezeltek egy anyaggal, és erre allergiás lettem (megjegyzem: dec. elején vettem, és még mindig semmi baja a gyümölcsnek - ez nem normális).

szóval, arcpüffedésed sok midnentől lehet - első körben kell egy vér- és vizeletvizsgálat.

2010. jan. 13. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!