Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokat sírok, de mikor meglérde...

Sokat sírok, de mikor meglérdezik h miért nem tudok felelni. Ilyen esetben mit mondjak?

Figyelt kérdés
depressziós vagyok és ezt tudják is, de mégis ha sírok mindig jönnek éskérdezik h mi a baj stb. jól esik de szokszor csak annyira rossz a kedvem h már csak sírok. még ha nem is volt konkrét kiváltó oka
2010. márc. 30. 20:59
 1/5 A kérdező kommentje:
*megkérdezik elnézést félrement
2010. márc. 30. 21:00
 2/5 anonim válasza:

Szia!

De mégis mi lehet ennek az oka?Mert vmi oka tuti,hogy van.Elégedetlen vagy az életeddel?Szorongásaid vannak?

Hány éves vagy? Gondolkodj el azon,hogy a depressziódnak mi lehet a kiváltó oka,mert csak úgy brahiból senki nem lesz depis.

Válaszold azt,hogy csak nagy a nyomás rajtad, ki kellett engedned a fáradt gőzt. Néha sírni nem árt... Nekem konkrétan felfrissül a lelkem tőle.

2010. márc. 31. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam depresszió 13 évesen,az osztálytársaim teljesen kikészítettek és miattuk estem vissza a tanulásban,ráadásul azoknak a barátaimat akiket ők nem is ismernek felvették msn-re és mindennek elhordtak.Most 15 éves vagyok és még most sem bírok barátkozni és ha utcán találkozom a régi haverjaimmal és hívnak hiába nincs semmi dolgom összerándul a gyomrom és azt mondom h dolgom van.Szóval durva h pár gyerek így tönkre tudja vágni az embert:S

Szal nem tom h miért vagy depressziós de tudom milyen az és sajnállak:(

2010. márc. 31. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

2.: én is pont így vagyok. vagyis hasonlóan. az én életemet is néhány volt osztálytársam rontotta el és most már jobb de az önbecsülésem még a béka feneke alatt van

2010. márc. 31. 15:49
 5/5 anonim válasza:

Tartsatok ki!!!!!!

1.válaszoló

2010. ápr. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!