Belefáradtam az életbe, nem tudom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Akármibe kezdek bele, minden csak problémával jár, mindegy mit csinálok, mekkora lelkesedéssel vagy mekkora örömmel mindig történik valami rossz, és semmi öröm nincs az életemben, senkinek nem kellek, szó szerint senkinek, folyton mosolygok vicces vagyok és nevetek mimdig mindenkivel de már nem birom tovább hogy egyfolytában csak mások örömének örüljek. Nem tudok változtatni, amennyit tudtam azt már megtedtem igyekszem nap mint nap a legjobb formámat hozni de reménytelen ha megszakadok se sikerül boldognak lennem, nem megy, nem tudom elérni hogy ne temessenek be a gondjaim. Nem vagyok depressziós, a baj nem a lelkivilágommal van és,nem is az agyammal, egszerűen az életemmel és nem tudok mit tenni, egymás után jönnek a rossz dolgok egymás után és senki nem tud segíteni, mert mindenki csak akkor fogad el ha boldog vagyok. Itthon már észrevehették volna hogy a krónikus fáradtságomnak nem a lustasághoz van köze, de nem, senkinek nem tűnik fel amióta csak megszüledtem hogy valami nem oké velem, úgy érzem nincs helyem ebben a testben, ebben a világban. Elegem van, csak arra vágyom, hogy egy évre meghaljak picit, hogy rendbeszedhessem magam, kipihenjem magam aztán újult erőv visszatérni de ez persze nem lehetséges. Gondolom senki nem tud megoldást de muszáj volt kiöntenem a lelkem.2016. febr. 14. 18:07
1/3 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé kisebb célokat. Pihenj mindig eleget és foglalkozz magaddal többet. Keress valami hobbit, élvezd az életet. Bármit megtehetsz! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Az élet nem ilyen egyszerű, nem lelki problémáim vannak. Egxszerűen nem csinálhatom azt amit élveznék, mert nem vagyok elég szép és karizmatikus. Egyévként heti háromszor sportolok aktívan.
2016. febr. 14. 18:22
3/3 anonim válasza:
Az izommunka elégeti a szervezeted tartalék oxigénjét, ami ahhoz kellene, hogy az agy a boldogságot felismerje.
Ez így megy mindig, míg meg nem öregszel. Közben a szervezetnek egyre kevesebb oxigénnel kell, hogy beérje.
Ha írsz privit talán tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!