Holnaptól kezdődik az egyetem, nagyon felek, mit tegyek?
Hogyhogy holnap kezdődik az egyetem? Nálunk már 2 hete tart.
Mitől vagy pánikbeteg? Nem megy a suli? Ha valóban pánikbeteg vagy, akkor menj át levelezőre, ott egy félév alatt kb. 6-szor kell csak bemenni. Ha az influenza miatt vagy még rosszul, akkor menj el az orvoshoz.
Értem én, félsz, a rosszulléttől, ez eddig is világos volt :) De az nem, hogy az influenzától vagy a pánikbetegségtől-e.
Viszont akkor feltételezem, hogy a pánikbetegségtől. Miért nem méz át levelezőre ha ilyen pánikrohamaid vannak? Hgy jártál középiskolába?
Ne haragudj, de valószínűleg igaza van. :) Sok embert ismerek magam körül, akik szintén pánikbetegnek, klausztrofóbiásak és még egyéb kínjuk van, mert nem akarnak dolgozni, bevásárolni és egy "kötelező dolgokat" elintézni. Persze ha cukrászdába, étterembe, utazgatni, strandra vagy egyéb kedvükre való helyre kell menni, akkor bizony valami csoda folytán elmúlik minden bajuk.
Pedig valójában neked sincs semmi bajod és nekik sincs, csak egyszerűen nem akarsz suliba járni, végigülni az órákat, ehelyett jobb lenne otthon napot lopni.
Akkor holnaptól én is legyek pánikbeteg, mert nincs kedvem korán kelni és 4ig rohadni a munkahelyen, kínlódni a kollégákkal és hallgatni a baromságaikat? Igazad van, egyszerűbb lenne.
Ja még annyit: ha valóban egyetemre jársz, nem muszáj. 16 éves korodig vagy tankötelezett, mivel már egyetemi hallgató vagy feltehetően elmúltál 16, bármikor otthagyhatod. Az életben semmi sem kötelező, de utána viseld a következményeit.
Azt megkérdezhetem milyen szakra jársz? Valami remek FOKSZ vagy andragógiára (esetleg hasonló büfészakra)? A helyesírásod és az élethez való hozzáállásod alapján úgy gondolom a szüleid ezekre tudtak csak rávenni, mert hogy nem magadtól jelentkeztél az látszik a hozzáállásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!