Tanulási nehézségek huszonévesen is lehetnek, vagy mi bajom lehet? Érdemes így egyetemre járni?
Képtelen vagyok leülni és rendesen megtanulni az anyagot. (ami elég sok, egyetemista vagyok) Elkalandozik a figyelmem, közben muszáj mást is csinálnom, ha meg ráveszem magam hogy odaüljek és tanuljak, akkor mindig azon kapom magam, hogy teljesen másra gondolok. Nem tudom megjegyezni amit tanulok. Régebben nem volt ilyen gondom. Mit tegyek, hagyjam ott emiatt az egyetemet?
Gyerekkorom óta depressziós vagyok, ez is okozhatja?
Nekem is pont ilyen gondom van. És régebben én is jobbam oda tustam figyelni, csak az utóbbi időben nem megy, es rontom az osztályzataimat.
Lehet, hogy van köze a depressziónak is.
Mintha csak én írtam volna... Én még orvosnál nem jártam, de már régóta fontolgatom, hogy pszichiáterhez megyek, mert egyszerűen szorongok és félek ha tanulnom kell.
Két vizsgaidőszakot basztam már el teljesen emiatt és rettegek, hogy most sem fog sikerülni és az egész család lustának és semmirekellőnek fog tartani. Ugyanígy tanulok én is, ahogyan te leírtad: nem megy a fejembe semmi, nem értek semmit, mindig elkalandoznak a gondolataim(leggyakrabban afelé, hogy biztos valami hajlékatalan közmunkás leszek). Ma még férfi létemre el is sírtam magam, annyira nem tudtam szabadulni ezektől a gondolatoktól.
Kívánom, hogy találj valami megoldást. Jó látni, hogy nem csak én vagyok így ezzel.
pont ugyan ez velem is, de nekem eddig is így volt.
Így 10.-ben is megszívom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!