Pszichoterápiára szeretnék járni, hol találok jó szakembert Budapesten?
25 vagyok és az alábbi mentális problémákkal küzdök: Szorongás, zárkózottság, mély depresszióra való hajlam, szociofóbia, önértékelési problémák, többévnyi elfojtott stressz, alacsony érzelmi intelligencia szint, passzivitás és hajlamos vagyok a neurózisra is. Mivel nincs túl sok örömöm az életben, mindig csak csalódások érnek, nincsenek barátaim, nincs családi hátterem sem ezért olyan dolgokban keresek vigaszt, mint az alkohol és a kábítószer. Viszont tudom hogy ez nem helyes és változtatni akarok rajta, de ehhez már segítségre van szükségem.
Úgy olvastam hogy a Neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egy hatékony terápiás módszer az ilyen problémák kezelésére, viszont nem tudom hogy hol találok olyan szakembert, aki ezzel dolgozik és a megfizethető árkategóriában van.
Sok kuruzslónál megfordultam már akik pszichológusnak hívták magukat, de a problémáimon nem könnyítettek, csak a pénztárcámon. Nem szeretnék egy újabb csalódást. Ha valaki tudna ajánlani jó szakembert, azt előre is megköszönöm.
Az NLP háztartási színvonalú módszer. Van terapeuták részére továbbfejlesztett változata is, az NLPt, ezt első sorban az integratív terapeuták tanulják.
Vannak ennél jobb módszerek is: KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, Ericksoni, etc.
22:36
Nekem aztán mondhatod hogy mik vannak mert ezeknek a töredékét nem ismerem. Én szakembert keresek, nem terápiás módszereket. Az önpszichózis sem nem megy, (könyvek meg mindenféle meditációs gyakorlatok) már próbáltam.
Szia ,
Ha még aktuális, akkor ajánlanám nked Dr. Balatoni krisztiánt. Egyszemélyben pszichiáter és terapeuta. Nagyon érti a dolgát. Én most könyörgöm vissza magam hozzá, mert félválról vettem. De azt tudom, h mikor elöszőr mentem el hozzá, már akkor más emberként jöttem haza őle. 50 percért 8 ezret kér. Még ez is elfogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!