Hogy érhetném el hogy ne vétsek ilyen elképesztő hibákat?
1.éves egyetemista vagyok, rengeteget tanultam a mai vizsgára, majd a beadásnál kiderült, hogy 0 pontot fogok elérni. Indok: A megoldásokat nem vezettem át a beadandó lapra, amin viszont kidolgoztam mindent azt a tanár olvasás nélkül kihajítja a szemetesbe.. Mondta is egyébként a vizsga előtt, hogy olvassuk el, ami oda van írva. Én csak átfutottam és mivel izgultam, nem maradt meg belőle semmi vagy az idegesség miatt nem fogtam fel a tartalmát, vagy utána rögtön el is felejtettem.
A múlton nem lehet változtatni, de mindent megszeretnék tenni, hogy a jövőben ilyen (nagyon drága) hiba soha ne fordulhasson elő. Bármilyen tippnek, segytségnek örülnék, mert ez tényleg komoly probléma. Többször is vétettem már olyan hibákat az életben, amelyek után azt mondtam: rengeteget fizetnék, hogy azt az 1 percet, órát, vagy napot újracsinálhassam.. de nem lehet.
Üdv.
Szia!
Ezek olyan hibák, amiken szinte bárki áteshet. Legközelebb szánj több időt a szabályzat elolvasására. Biztos rettenetes érzés, de ne keseredj el. Te becsületesen megtanultad a leckét! Majd máskor jobban odafigyelsz!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!