Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elképesztő mértékű fejbőr...

Elképesztő mértékű fejbőr zsírosodással bőrgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Büdös, zsíros, viszkető, göbös a fejbőröm, ez eltömi a pórusokat és hullik ki az összes hajam, mérges, nagyobb pattanások vannak arcomon, nyakamon, és a mellkasomon, hátamon, arcomon is elképesztően zsíros a bőröm... 25 éves nő vagyok. Minden más kivizsgálás szerint nincs semmi bajom, a hajam nem hullhatna...

Segíthet akár gyógyszerrel vagy más úton egy bőrgyógyász? Már semmi más kilátásom nincs, ezer dolgot kipróbáltam, vagyonokért, semmi hatása, a zsírosodás csak fokozódik...

2012. jún. 14. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Se nőgyógyász, se endokrinológus nem talált semmit? Ha ők sem, akkor csak a bőrgyógyász maradt.
2012. jún. 14. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Budapest, Szent János kórház bőrgyógyászata, acne-centrum!

Én előtte 2 bőrgyógyásznál voltam, min2 szerint normális volt az állapotom....

Nekem is ajánlották, a pasas egyből lecseszett, hogy miért hanyagoltam ilyen sokáig... Mondtam, hogy kissé felkészületlenek a kollégái...

Na, a lényeg, hogy gyógyszeres kezeléssel nagyon gyors és jó eredmény érhető el! Mindenképpen ajánlom. Úgy tudom, máshol nincs ilyen az országban.

2012. jún. 14. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Fejtetõ, hajas fejbõr

Tünet : Korpás, szeborrheás fejbõr , erõs hajhullás fõleg hölgyeknél

Ok: a vékonybél gyulladása, gombásodása, hormonális egyensúly vesztés.

Lásd:

[link]

2012. jún. 14. 19:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Senki nem talált semmit, hormonok rendben, gyulladás nincs... Elképesztően stresszesek a napjaim és állandóan feszült vagyok. Lehet dilidokihoz kellene mennem?

Gyógyszer... Nah, erre gondolok én is. Mit szedtél, meg lehet tudni? Azt más bőrgyógyász is felírhatná, nem?

2012. jún. 15. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos, bármennyire töröm a fejem nem ugrik be a neve. Én már több, mint 10 éve szedtem, és azóta is sokkal szebb a bőröm.

Az a baj a többi bőrgyógyásszal, hogy én nem tudom, hogy nem ismerik ezt, vagy miért, de nekem annak idején azt mondták, ez teljesen normális és ne egyek egyáltalán növényi zsírt, akkor majd elmúlik. Na, ezután több hónapos diéta következett (semmi csoki, margarin, étolaj, magvak...). Mindezt gyerekkoromban, de a pattanások nem múltak. Olyan nagyok voltak a hátamon, hogy az iskolatáskát nem bírtam hordani tőlük, úgy fájt...

Ez a doki meg jól leszidott, hogy nézzem meg, hogy néz ki a bőröm, tiszta heges (mai napig), miért nem jöttem hamarabb, miért hanyagoltam el ennyire. Aztán mondtam neki, hogy min mentem keresztül...

Én sem budapesti vagyok, anyukám vitt fel ehhez a dokihoz, de mindenképp megéri, ha szeretnél meggyógyulni.

2012. jún. 15. 15:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Én a legnyugatibb határszélen lakom, innét nem tudok csak e miatt ennyit utazni, elképesztően sokba kerülne, nem tudom megfizetni. Esetleg telefonos konzultációt kérhetnék szerinted?
2012. jún. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!