Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Üldöz a múltam, ez ellen mit...

Üldöz a múltam, ez ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nem írom le mi történt nem szeretném,hogy valaki rám ismerjen.Lényeg bármi alakulna vagy szerelmi,baráti kapcsolataimba valami közös ismerős mindig tönkre tesz mindent.Csak két kiutat látok az egyik elköltözök és tiszta lappal kezdek valahol egy új életet amihez nincs anyagi tőkém a második hogy véget vetek az életnek.

Valaki volt már hasonló helyzetben?Hogy lépett túl rajta?

2016. febr. 9. 14:42
 1/3 anonim válasza:
A csodával határos módon,amikor én is hasonló kérdést firtattam itt gyk-n, valaki (a párom) rám írt, beszélgetett velem és azóta sokkal jobb.
2016. febr. 9. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés voltál :) De örülök,hogy neked jól alakultak a dolgaid.Majd talán nekem is összejön.
2016. febr. 9. 23:31
 3/3 anonim válasza:
Az élet az kincs... semmiképpen se vees véget neki.. imádkozzáll és Isten tud segíteni a problémáidon..
2016. febr. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!