Megszállottságról hogyan tudnék leszokni?
Figyelt kérdés
Szerelemben, viszonzott vagy viszonzatlan, én nagyon megszállott vagyok. Nem olyan szinten, hogy a másokat zaklatnám. Hanem hogy éjjel nappal a személyre gondolok, nem tudom abbahagyni. Èveket képes vagyok valakin rágódni, teljesen elrontja ez az életem, nem tudok rendesen koncentrálni másra, se teendőre se másik emberre, depresszív hangulatom van emiatt egész nap. Tudom, hogy ez beteges, és nem lenne szabad ezt csinálnom, de nem tudok leállni. Sajnos a TB-s pszichológus kvótámat már más problémáta elhasználtam, fizetősre meg nincs pénzem.2016. febr. 6. 19:13
2/4 anonim válasza:
Nincs elég tennivalód. Fáraszd le az agyad tanulással, a tested sporttal. Felásod a kertet, kitanulsz egy ógörög könyvet, mindjárt nem lesz energiád hülyeségekre. Az alvásproblémákat is megszünteti!
3/4 A kérdező kommentje:
Rengeteget sportolok mostanàban, és aközben is ezen kattog az agyam.
2016. febr. 6. 19:56
4/4 anonim válasza:
Velem ugyanez van csak én zaklatom is az illetőt és kutatok utána mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!