Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék leszokni a gépezés...

Hogy tudnék leszokni a gépezésről? Mit csináljak helyette? 14/L

Figyelt kérdés

Általában internetezni szoktam, nem facebook, nem játék, ne is hírek hanem csak úgy.

naponta kb 2 órát ülök gép előtt. A tanulás rovására nem megy. Csak azért ülök a gép elé hogy ne unatkozzak. Sportolni járok, de csak hétvégente tudok menni, olyankor egy egész délután ott vagyok (lovagolok). A kutyámhoz is ki szoktam menni de azt kb 20 perc alatt megunom.

Mit csináljak hogy ne gépezzek, és ne is unatkozzak?

2016. febr. 4. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Keress pasit/csajt...idősebbet!
2016. febr. 4. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
tabletről gyakorizz
2016. febr. 4. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:

1# aztán hol?? A suliba nincs egy normális se. neten meg nem akarok 14 évesen

2# nincs tabletem xd

2016. febr. 4. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell feltétlenül leszoknod arról a napi 2 órás gépezésről. Mert hasznos infókhoz juthatsz onnét. Ha úgy gondolod lecsökkentheted azt az időt, de az Internet egy információs kincsesbánya is. Ettől még tanulhatsz jól, meg bármi tevékenységre szakíts időt amihez kedved van. Ekkor automatikusan is lerövidülhet a gépezéssel töltött idő.

Én az Internetnek köszönhettem hogy meggyógyultam két "gyógyíthatatlan" betegségből is.

Csak akkor rövidítsd a gépezéssel töltött időt minél jobban, ha úgy gondolod hogy értelmetlen dolgokkal foglalkozol ott. De ha értelmetlen lenne akkor nem csinálnád.

2016. febr. 4. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

szerintem maradt még elég "gyógyíthatatlan" betegséged

pl

Kutyasétáltatással bejárható a város kis utcái, keress plakátokat.

2016. febr. 4. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Olvass
2016. febr. 4. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
+1 szavazat az olvasásra
2016. febr. 4. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Az közel sem biztos, hogy egy sincs a suliban :D Lehet csak te nem veszed észre. Egyébként lógj a haverjaiddal/barátaiddal. Ha nem érnek rá vagy valami akkor olvass, vagy keress olyan témákat amik érdekelnek. Pl. nekem ott van a japán ''tanulás'' és érdekel a kultúrájuk és a hasonló dolgok. Így is szívsz magadba tudást és ha érdekel unatkozni sem fogsz. ;)
2016. febr. 4. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem unatkozol gépezés közben, akkor miért baj az a 2 óra? Még soknak sem mondható, sőt, inkább kevés, ráadásul már szinte mindent meg lehet a neten találni, jó, ha megtapasztalod, hogy mi hol merre van. Ha meg úgy érzed, fölösleges dolgokat csinálsz a neten, amik nem járulnak hozzá semmiféle fejlődésedhez, csak úgy pótcselekvésként összevissza kattintgatsz, akkor ragassz egy cetlit a monitor szélére, amiben emlékezteted magad, hogy hasznosan töltsd az időt.

Azt amúgy nem írtad, hogy a barátaiddal szoktál-e iskolán kívül találkozni, de ha nem, akkor például találkozhatsz velük, mondjuk társasozhattok, vannak tök jó, nem kisgyerekeknek való társasok, amikkel csak úgy röpül az idő, vagy akármit csinálhattok, ami tetszik.

2016. febr. 10. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!