Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Holnap megyek először pszichol...

Holnap megyek először pszichológushoz. Eléggé izgulok miatta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szociális fóbiára utaló tüneteim vannak, és ezért szeretnék pszichológus segítségét kérni. Félek nagyobb társaságokban megszólalni, és folyamatosan rettegek, hogy valamit el fogok rontani és ki fognak nevetni. Önértékelési gondjaim is vannak, utálom magamat, és sokszor azon gondolkozom, hogy mi értelme azz életnek egyáltalán, ha semmi sem jó.. SZTK-s pszichológushoz megyek, nem tudom mennyiben más, mint a magán pszichológus, mivel most megyek először.

Mivel nagyon félek, hogy nem fogok merni megszólalni, és hogy kínos csönd lesz, amikor megkérdezi, hogy miért kerestem fel, ezért szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mit tegyek? Tényleg nagyon rettegek, hogy esetleg semmi értelme nem lesz, mert amúgy sem mertem elmondani a problémáimat senkinek, nemhogy egy idegennek..

Azt is megszeretném tudni, hogy mivel anyukám elkísér, bemehetek vele is, vagy mindenképpen egyedül kell mennem?

17/L

2016. febr. 2. 20:18
 1/5 anonim válasza:
Én nem egyszer voltam pszichológusnál, nem para, mondd el neki nyugodtan mi a helyzet, hiszen erre van szakosodva, és ne aggódj, minden rendben lesz. :) Voltam én is SZTK-s nál, meg magánnál is, különbséget nem éreztem. :)
2016. febr. 2. 20:25
 2/5 anonim válasza:
na,hogy ment?:)
2016. febr. 4. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Különben neked egy normális pasi kell akibe bele szeretsz :)) és ö is szeret téged. Remélem minden jól ment és az sztk pszichológus segitett neked.
2016. febr. 5. 21:17
 4/5 anonim válasza:
ja, majd pont a pasi fogja megoldani ezt a helyzetet...
2016. febr. 6. 02:18
 5/5 anonim válasza:
Meg mintha olyan könnyű lenne találni egy normális pasit x""DDD
2016. dec. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!