Jövőhéten megyek először pszichológushoz, és félek, hogy nem fogok tudni mit mondani neki. Hogy ne gondoljak erre?
szamóca! Nekem ne írogass te csak semmi rosszat mert ÉN hozzád se szóltam te viszont LE h ülyéztél! Szóval gondolkodj el magadon, nézz tükörbe néha nem árt. Ja meg a krédezőnek a kérdésére válaszolj ne engem gyalázz!!!
Egyébként rossz életet kívánok neked ;)
most szemezgessek a te csodálatos irományaidból, hogy hogyan osztottál ki másokat idegbeteg módon? vagy esetlen amikor te tettél az empátiádról olyan iszonyú bizonyosságot amikor azt mondtad vkinek, hogy gáz amiért 15 évesen szűz, mert te 13 évesen b asztál?
vagy másolgassam azokat a kérdéseket, amikor neten keresztül már kb. bediagnosztizáltad szerencsétlen csókát?
szerintem te vagy eszméletlen beteg ember vagy, és egyáltalán nem léptél a gyógyulásnak a közelébe sem, vagy egyszerűen troll vagy. a válaszaid nagy része tényleg bullshit sajnos, és ezzel egyetértenének velem a legtöbben sztem. nemcsak én vagyok az, aki rádszólt már, hogy ne írj össze baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!