Szorongás fog el egyre gyakrabban, mi lehet az ok? (folyt. )
Régebben nem tűnt fel annyira de mostanában ha gyalog vagy kerékpárral kell mennem valahova és emberek között vagyok nagyon rosszul érzem magam. Ez sose fog el ha motorral vagy autóval vagyok mert sokkal kevesebben látnak. Mindig baj volt az énképemmel és az önbizalmammal, de ez egyre rosszabb lesz (ver a szívem, légszomj, izzadás, szorító érzés).
Mi lehet ennek az oka? Van megoldás?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha most pánikbeteg leszek, akkor elvágták az egész jövőmet, mert úgy vágnak ki orvosi alkalmasságiról mint a huzat..... :'(
Szociális fóbiád van, ez a depresszió egyik vállfaja. Gyógyszeres kezeléssel tünetmentesíthető, sajnos nem tudsz mást tenni: Pszichiátria, ha nem kezelik csak rosszabb lesz. Én pánikbeteg vagyok, amióta kezelik teljesen jól vagyok. (citapramot szedek). Az én állapotom nagyon durva volt. Hidd el nekem, gyógyítható de a pszichiátriát nem tud megkerülni mert csak ők írhatják fel a szocfóbiára való gyógyszereket.
Próbáltam én is alternatív gyógymódokat - évek óta szeretnék gyógyszer nélkül élni, de eddig eredménytelenül. Pedig én már mindenféle kolloidot, homeopátiás cuccost, agykontrollt kipróbáltam és szart nem érnek. Az antidepresszáns nem nyugtató, nem bódít, nem szédít, csak egyszerűen szabályozza az agyban a megfelelő ideg-ingerületátvitelt. (és persze a szerotonin- szintet.)
Hát akkor légy résen, az életben vannak apróbb szabályok amit át kel hágni?
Meglesz az az orvosi, addig míg nincs meg az alkalmassági ne menj pszichiátriára - vagy orvos ismerőssel irasd a gyógyszert. Nem ezen fog múlni a jövőd.
Én pl. nagyon agresszíven lettem pánikbeteg - a légszomj nálam olyan fulladással járt hogy azt hittem ott halok meg - és kezelnek - tünetmentes vagyok és még most jobban is alakulnak a dolgaim mint régen. Ügynökségvezető leszek, aktív vagyok, csoportot vezetek. Korán kelek és mindent egyszerre szertnék megcsinálni.
Az élet olyan szép, nem leszet ettől hátrányban - ha kezeld még mindig jobb mintha valami fizikális kezelhetetlen bajod lenne: cukor, szív, máj, vese, daganat ..rengeteg olyan bajjal élnek az emberek ami viszont valóban és nemcsak képzelten töltheti el őket halálfélelemmel. Ez egy képzelt tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!