Egyre gyakrabban "akarok" megfulladni. Mi ez?
Szinte rettegek, mikor eljön az alvás ideje... Lefekszem aludni, és szinte majdnem megfulladok, azt érzem, hogy nem bírok meg sem mozdulni, levegőt nem kapok, és mindig akkor sikerül mozognom, mikor már azt érzem, hogy végem.
Ez szerintem nem lehet álom, mert miközben ez történik velem, azon vagyok, hogy úristen mi ez, miért nem tudok megmozdulni. Nem mindennapos, de sajnos elég gyakori. Néha még a sírás is rámtör.
Mondjuk az álmaim sem a legjobbak, mert most is például olyan álmom volt, hogy anyumat láttam magam előtt, akinél egy kés volt, és felém tartotta. DE! Nagyon jó az életem, semmi bajom nincs, elégedett vagyok, a szüleimmel jól kijövök (persze vannak konfliktusok), de ez biztosan nem okozhatja. Az viszont jellemző rám, hogy könnyen bestresszelek minden kis apróság miatt, ha suliban kapok rossz jegyet, akkor elég sokat elmélázom rajta, és szidom magam, hogy miért nem tudtam jobban megtanulni. Eléggé problémázós vagyok, amit sajnos örököltem.
Szerintetek mi ez??????????
Köszönöm előre a válaszokat! :-)
Köszi, hogy írtál, ha tudok valamit, akkor megírom! :-)
Azt kihagytam, hogy valamelyik nap olyan álmom volt, amiben egy kerítésnek mentem, és végigkaristolta a kezem. Aztán reggel látom, hogy a kezem megvan karistolva! :O
Nem tudom, hogy mi történik velem, de kezdek kicsit félni!
Köszönöm az üziket!
Tegnap este is "meg akartam fulladni"... :( Amúgy tényleg túlstresszelem magam, MINDENKINEK meg akarok felelni (amit tudom, hogy nem szabadna)..., ha valami nem sikerül - mondjuk kapok egy 3-ast - egész nap szidom magam, hogy milyen béna vagyok, miért nem tanultam rendesen... :S
UGYANEZZEL AZ ALVÁS ZAVARRAL KÜSZKÖDÖK!!!!
ébren vagyok,de nem bírok megmozdulni,levegőt alig kapok és beszélni sem tudok!!Engem is érdekelne,hogy mi ez:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!