Erős szorongásra az orvos Frontint és Tegretolt írt fel. Be merjem venni ezeket?
Sziasztok!
Már régóta, több éve küszködök erős szorongással. Minden nap, főleg ha társaságban kell lenne, de ha családtagokkal vagyok, akkor is ez van. Főként az izommerevség, ami nagyon zavaró, és a remegés. Szóval sok évnyi szenvedés után elmentem a pszichiátriára, mert úgy érzem nem vagyok magamon képes változtatni. Hiába erőltetem magamra azokat a helyzeteket, hogy pl többet járok társaságba csak rosszabb lesz. Nem tudok ezzel az állandó szorongással normális életet élni. Szóval Frontint (0.25mg) napi 2 tabletta, és Tegretolt (200mg) 1 tablettát írtak fel naponta. Viszont a Tegretolról annyi negatív véleményt olvastam, hogy nem merem bevenni. Szerintetek mit tegyek? Illetve melyik a leginkább alkalmas gyógyszer a szorongás ellen?
nem tudom, hogy kell elképzelni az izommerevséget, de hányan őszülnek meg, kopaszodnak meg 30 évesen.
Ez ma már mindennapos.
Szerezz kutyát, macskát, hörcsögöt, menj állatmenhelyre, vagy segíts sérült embereknek, ott csak nem leszel zavarba.
Ha pörgős az életed, próbáld ki, hogy egy napig, nem csinéálsz semmit, de semmit. nincs net, tv, csak gondolkozz, másoknak milyen, az életen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!