Depresszió? Vagy mégsem?
Ha elkezdte szedni az antidepresszánst, annak idő kell, míg kiteljesedik a hatása. Nekem anno 3 vagy 4 hét volt, amikor már azt mondhattam, hogy: "jobban érzem magam".
Bár az a baj, hogy a pszichiáterek előszeretettel írják ezek a sz@rokat minden pszichés problémára, a kiváltó okokkal nem is foglalkoznak. Tehát én tesód helyében a kiváltó okokra koncentrálnék! Az is lehet, hogy a munkahelyi stressz váltotta ki ezt nála. Pszicihiáter helyett pedig pszicológushoz kellett volna fordulni, aki megtanítaná, hogy hogyan kezelje ezeket a helyzeteket. Gyógyszerek helyett inkább homeopátiát alkalmaznék, gyógynövényeket, aromaterápia. Továbbá relaxáció, sport, meditáció.
Sajnálom, hogy az orvosok rögtön gyógyszerrel tömik. Én 7évig voltam rabja különböző antidepiknek, elég könnyű a rabjává válni. Reméljük azért, hamar kilábal tesód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!