Hogyan tudnék végre lefogyni? Ez az amit mindennél jobban szeretnék az életben, és mégsem sikerül!
Amióta az eszemet tudom, fogyókúrázom. Ez tölti ki a mindennapjaimat hosszú,hosszú idő óta. De kb 2 hétig bírom. Hiába tornászom, mára már napi szinten járok konditerembe,minden nap más sportot csinálok, az evésről nem tudok lemondani csak rövid időre. Mármint eszek csak keveset,és egészségesen ahogy az a nagy könyvben meg van
írva. Mégis feladom egy két héten belül. pedig semmit nem szeretnék jobban mint lefogyni. És még sincs kitartásom, ebben az egy dologban. 165 cm vagyok és lassan már 70 kg. Csak 10 kg szeretnék leadni, de egyszerűen nem megy, és sosem ment. Bár 2 évvel ezelőtt 59 voltam, de akkor sem voltam megelégedve magammal, hát még most. És az idő múlásával inkább feljebb kúszik. Kezdek egyre jobban elkeseredni. Már sosem leszek olyan amilyen szeretnék lenni?? Akkor értelmetlen volt az összes szenvedés, mert ha összeadnám az időszakokat amiket fogyival töltöttem el, akkor évek mentek már el életemből úgy hogy mégsem történt semmi. Rengeteg dolgot,többféle módszert,diétát kipróbáltam már,de nekem tényleg egyik sem segít.
Most olvasom A TITOK c. könyvet,hátha az segít valamennyire. Szerintetek hülyeség? Hogyan tudnék ennek a segítségével lefogyni?
27/L
Én, mint hedonista, azt gondolom, nem kell különösebb akaraterő, csak egy olyan élvezetes módszer, amit nem akarsz sűrűn feladni (tudom én, milyen, ha rebellis az ember s azt sem csinálja mindig, ami jó neki... de pár kilengéstől még lehet fogyni).
Írod, hogy szenvedés. Az baj. Nem várhatod el magadtól, hogy hónapokig tarts egy fogyókúrát, amiben szenvedsz!
Hogyan csinálod? Hátha rájövünk itt, hogy mi nem jó benne...
Olyan jókat lehet enni a fogyással összhangban! Az embernek sokat kell ennie (az emlősök már csak ilyenek), akkor is, ha épp fogy. Még tömény ételekből is kellemes mennyiség fér bele, valami jóféle könnyedebb zöldségételből pedig rengeteg. Ha túl keveset eszel, az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!