Elhal az agyam?
Figyelt kérdés
Már évek óta érzem, hoy valami nincs rendben. Nem tudom mit érzek, ez leírhatatlan. "menj el pszichológushoz" al kíméljetek. Mintha fokozatosan leépülne az agyam, vagy az öntudatom, érzékszerveim. Ez mitől lehet? Más is érez ilyet? Semmilyen kóros betegségem nincs, és a vérvételi eredményim is rendben vannak. Nem szedek semmilyen tudatmódosító szert sem. Attól lehet hogy 6 éve bevertem a fejem hátulsó részét igen erősen?2016. jan. 20. 16:35
1/4 anonim válasza:
És akkor 6 éve voltál orvosnál? Csináltass CT-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem, azóta nem voltam orvosnál, mivel nem volt a teljesítményemre behatással.
2016. jan. 20. 16:54
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Férfi illetve nő?
Nem hinném,hogy "elhalna".
Ha már az idős kategóriába tartozol,akkor lehetséges,hogy az érzékszerveid ilyen gyorsan épülnek le. Van egy ismerősöm,aki egyik napról a másikra ősz lett.
De persze így látatlanban és CT eredmények nélkül semmi biztosat nem tudunk mondani,hisz lehet (reméljük nem),hogy egy daganat,vérömleny veszélye áll fenn.
Mielőbbi jobbulást!
4/4 A kérdező kommentje:
Én 16/F vagyok!
2016. jan. 20. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!