Hogyan agyam a szüleim tuttára hogy depressziós vagyok?
A magyar nyelv a legszebb a Vilàgon.Ès a legnehezebb.Tanuld meg.Ahogy elnézem,rengeteg idődet igénybe fogja venni és akkor nem lesz időd ilyen baromsàgokon agyalni.Mert íràsod alapjàn egész napi program lesz.'akor nem kel a szüleid tuttàra adni a hüjeséget'
Amugy tisztàban vagy a depressziòval,mint fogalommal s ennek fajtàival?Mondjuk ez hülye kérdés.A köszönést sem tudod helyesen leírni.Kezdd a diszgràfia fogalmával.
Vacsoránál két kanál leves között említsd meg, hogy szerinted valami nem stimmel veled, és nem tudod, mi lehet a baj. Ha nem figyelnek, mond azt, hogy beteg vagy, erre felkapják a fejüket. Depressziót inkább ne állapítsd meg magadnak, mert már olyan elcsépelt lett ez a szó, ha valaki bal lábbal ébredt, már akkor is ezt használja, és a szülők is erre gondolnak.
Beszélgess a barátaiddal, olyan mélyrehatóan, meglátod, ebben a korban (később is, nyugi) az ember keresi a helyét, és bizony eltéved néha.
Szia. Én elmondtam Anyumnak de csak rosszabb lett a helyzet. Ő nem hisz az ilyesmiben, csak kiakadt, ordítozott velem, de még véletlenül sem próbált meg segíteni. Persze nem ismerem a szüleidet, de valószínüleg csak hülyének fognak nézni. Inkább mondd el egy barátodnak vagy bárki másnak, az úgy hatásosabb, higyj nekem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!