Olyan az agyam mint egy szita?
Nem tudom jó helyre írtam e ki a kérdésem remélem tudtok segíteni.
Nagyon nem megy a tanulás.Szinte semmit nem tudok megjegyezni.Van erre valami jó megoldás?Halottam ezekről az agykontrollos izékről,de nekem ezekre nem telik.Nincs valami csoda bogyó vagy tea ami ad egy pofont és hirtelen Einstein leszek? :D
Einstein azért soha nem leszel, pofont sem fog adni semmi.
De azt jó tudni, hogy ez a gyengeség az agy oxigénhiányos állapotából eredhet. Leírásodból nem derül ki hogy menyi idős vagy, és hogy korábban mennyire voltál fogékony?
Vannak agyműködést serkentő vényköteles gyógyszerek, a kávé is hatással lehet tágítja a hajszálereket.
Szerintem csak ki kéne pihenned magad! Mély levegő, és sok sok pihenés.
22 vagyok.
Régen se ment a tanulás.Örültem ha átmentem kettessel év végén.Kivéve a Földrajz.Abból nagyon penge vagyok a mai napig.Európai vaktérképet olyan pontossággal töltöttem ki,hogy a föci tanár megismételtette velem,mert nem hitte el,hogy nem lestem pedig tényleg nem lestem és a második vizsga is tökéletes lett.A végén már be se írtam a helyeket amiket tudok csak beszámoztam és a lap túloldalán írtam a számokat és azt,hogy mi van ott.
El kell fogadnod, hogy nem vagy valami lángész! A földrajz, térképészet mellé is kell még sok minden, hogy érvényesülni tudj. Na meg egy rakás szerencse, hogy olyan emberekkel találkozz akik felismerik benned a lehetőséget. Ehhez viszont több oxigénre van szüksége az agysejtjeidnek! Csinálj légzőgyakorlatokat, idővel megváltoztatja, javítja az agy kapacitását. A keleti filozófiáknak mind ez az alapja, a reiki-től az agykontrollon át, stb.
De be kell látnod, hogy csodák nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!