Nagyon el vagyok keseredve, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyszerüen nem megy a tanulás.De semmiből.Suliban hiába igyekszem figyelni, koncentrálni, érzem, hogy nem sikerül és nem tudom felvenni a tempót.Nem jut el az agyamig az elhangzott információ.Ezért főleg töriből inkább itthon próbálom értelmezni a könyvet és saját jegyzeteket készíteni, azokat megtanulni,felmondásos módszerrel.Törit tanulni számomra különösen nehéz, a nagy és magaszíntű anyag miatt.De az utóbbi időben egy oldalnyi információt is nehezemre esik értelmezni,(bármilyen tanárgyból) megjegyezni. Már a nagyon egyszerű óvodás színtű feladatok esetében is nevetségesen teljesítek Egyszerüen nem tudok összpontosítani.És nagyon félek, hogy mi lesz így velem érettségin.Nagyon meg vagyok ijedve, nem tudom mi ez az állapot.Régen nem volt problémám ilyen jellegű problémám a tanulással.Nagyon azt érzem, hogy színten alul teljesítek.Nagyon ostabának és gyengeelméjűnek érzem magam.Egyszerüen nem tudok nyugodtan, módszeresen leülni tanulni.Leülök és nem tudom, hogyan álljak hozzá.Nagyon frusztrál a dolog és már semmi másra nem tudok gondolni, csak erre.Valaki hasonló helyzetben érezte már magát?Szakértő tudesetlég véleményt mondani?2016. jan. 17. 13:07
1/5 A kérdező kommentje:
elnézést kérek a helyesírási hibákért
2016. jan. 17. 13:10
2/5 anonim válasza:
Szia!
Buta, rossz képességű az írásod alapján biztosan nem vagy. Mióta tart ez az állapot? Történt valami rossz otthon vagy a baráti körödben? Bármi ami eszedbe jut, írd!
3/5 anonim válasza:
Mindenki érezte magát így. Aki mást mond, az nem mond igazat. Ne aggódj, nincs veled baj. Egyszerűen szellemileg elfáradtál. A magyar oktatás már csak ilyen.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást, nagyon remélem el fog múlni ez az állapot és előbb-utóbb ismét menni fog a tanulás, nagyon remélem,hgoy nem velem történt baj....bár képtelenségnek hangzik,de ha lehetséges volna,biztos lennék benne,hogy az agyműködésem romlott el
2016. jan. 17. 13:52
5/5 anonim válasza:
Mintha csak a fiatal enemet olvasnam! A torit azert tanultam nehezen, mert se nem ertettem, se nem szerettem es az anyag is tul sok volt. Nekem ekkor pajzsmirigytulmukodesem volt, nem birtam nekiulni az anyagnak, elaludtam az orakon, egyszeruen semmit sem fogtam fel, pedig elotte otos tanulo voltam. A tanarok meg orak utan is segitettek tanulni, de nem hatott. Szerintem kerj verkepet: ft4, ft3, tsh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!