Mennyi az esélye, hogy TB támogatásra kapok fogszabályzót 18 felett? El vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Azt irták itt páran komiban, hogy valamikor megcsinálják TBre, pl elálló füleket is.... nagyon rontja a kinézetem, néha fáj az állkapcsom is mert szar a rágásom emiatt, a szemfogam a fogsorom felett van vámpír vagyok2015. jún. 10. 16:01
1/10 anonim válasza:
Semmennyi. Nem csinálják meg TB-re.
2/10 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerülne nem tudod véletlenül SZTK-ban? 21 vagyok
a legolcsóbb amit eddig találtam magánnál az 100/fogív.. mindenhol máshol 120-150 vagy a csillagoség
2015. jún. 10. 16:07
3/10 anonim válasza:
Annál olcsóbban nem úszod meg sehol sajnos.
4/10 anonim válasza:
Amúgy a 100/fogív még olcsónak is számít.
5/10 A kérdező kommentje:
jaja én is kezdem úgy gondolni.... most azt olvastam sztkban 160 ért rakták volna valakinek :(
2015. jún. 10. 16:11
6/10 anonim válasza:
Igen, de az már évekkel ezelőtt volt. Azóta gondolom jelentősen emelkedett.
7/10 A kérdező kommentje:
durva árak vannak :(
2015. jún. 10. 16:17
9/10 anonim válasza:
Az még hagyján, hogy a fogszabályozóra nem kapsz támogatást. De 18 felett már az aktiválása sem ingyenes, azt is számold hozzá, jelentős költség az is.
De elmész a körzeti fogorvosodhoz és megvitatod vele a lehetőségeket, körülbelüli árakat is tud neked mondani és ha van valami kihasználható lehetőség, arról is tud mondani valamit.
10/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy az lesz, találtam egy 110 ezreset amit 3 részletben lehet fizetni, még az oké , csak egyben nem tudnék 100at csak igy :D
2015. jún. 10. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!