Annyira el vagyok keseredve hogy az öngyilkosságot fontolgatom. Lehet ebből kiút?
Jól figyelj rám, ezen én is kereszül mentem!
1. ne menj orvoshoz, az orvosok idióták, gyógyszerrel akarnak mindent megoldani, semmire nem mész vele csak a májadat mérgezed.
2. anyukáddal ne foglalkozz, volt, hogy engem is magama hagyott mindeki és öngyilkos akartam lenni, de utána kijöttem belöle és életem legszebb periódusa jött utána!
3. amit tehetsz:
a .) ne aggódj a suli meg a jövőd miatt, még nem érkezett el, ha elkérezik akkor meg teljesíted mert ügyes és okos vagy.
b.) járj ki többet a természetbe, most, hogy kevesebb a nap már csak a fákból meríthetsz erőt.
c. ) ami fontos tűzz ki új célokat magad elé. Valósítsd is meg! Járj közösségbe minden nap, legyen fontos amit csinálsz. Szerezz új ismerősőket, sportolj.
Ami fontos, hogy most még ne keress rá magyarázatot, hogy miért történik ez veled. Mindent a maga idejében. Most váltsd át az életed pozitívrta menni fog hajrá! Nekem is így sikerült a 0-ról 10-re felkapaszkodnom. A gyógyszerek nem oldalak meg semmit, mindennek lelki oka van hidd el nekem. Ha van kérdés írj én segítek szívesen!
Nincsenek barátnőid? Akik elkisérnének? Testvér, vagy bárki?
Egyébként én azt mondom, hogy szerintem is megérni leutazni tb-s pszichológushoz, ő nem is írhat fel gyógyszert és nem is biztos, hogy kéne. Valakit nyúzzál addig amíg el nem kísér téged. Az a baj, hogy ez a világ már annyira anyagias és gusztustalan, hogy ha nincs pénzed orvosra, felőlük fel is fordulhatsz, ezért kell neked megtenned magadért mindent, ha szabadulni akarsz ettől. Max. egy enyhébb nyugtatót kérjél orvostól és úgy akkor egyedül is letudnál utazni tb pszicho mókushoz és neki is eltudod mondani, hogy csak így bírsz közlekedni, ha gyógyszer van benned, de nem szeretnél gyógyszerfüggővé válni, segítsen mit tegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!