Felek nagyon el vagyok keseredve?
Figyelt kérdés
Hoszu lenne most mimdent leirni de megprobalom ossze foglalni roviden. Szoval miota szultem szorongok foleg az egezsegem miatt. Anyum fiatalon halt meg szivbetegsegbe es ettol felek. Mindig van valami bajom szivszuras melkas ropogas nem mulo inygyuladas. Most a legnagyobb bajom hogy mult het vasarnap forgo szedulestre keltem szornyu volt nem tudtam felalni azt hittem vege mindenek jobb oldalamra keltem ugy kezdodott. Bppv alapitotak meg voltak vizsgalatok sziv minden ami izgat meg mindig h a véroxigénszin. 95% volt de utanna fement 97re eddig mindig 99volt.... Terhesen volt egy kis st depressio a ekg megneztek uh val a szivem enyhe billentyu nem is mondtak rola semmit. A korhazba multheten a verkepem kis emelkedet gyuladast mutatot de tudom az a fogamtol van. Nagyon felek meg mindig nem mult a szedules ha megfordulok vagy ha egyenes fekszem most is csak sirok annyi bajom van elegem van mar felelem az eletem most meg faj a gyomrom fazok hanyingerem van. Felek hogy a szivemel van valami vagy nem tudom de nagyon felek. Az igazsag hogy azota mar kb csinaltak vagy 20 ekg annyira paras vagyok egyiken se volt semmi a szorongasra szedek frontint. De anyira ki vagyok keszulve es felek hogy tortenik velem valami....... Ugye a szivemel nem lehet baj ha akkor nem lattak semmi rosszat? Koszi aki elolvassa :'(2015. okt. 24. 22:39
1/9 A kérdező kommentje:
Kulombe a felemeim akkor kezdodtek amikor masodszora majdnem elajultam gyors pulzus levert a viz es utanna nagyon roszul voltam. Azota van ez hogy elolvastam a neten hogy azok mitol lehetek es azota felek
2015. okt. 24. 22:42
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi ha valamit elirok de csorsan irok nem jol vagyok.
2015. okt. 24. 22:42
3/9 anonim válasza:
Nyugodj meg , igyal hideg vizet, lelegezz melyeket! Es aztan, ekg-k helyett keress fel egy pszichologust. Jobbulast!
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Az igazsag az ha nem lennenek ilyen bajaim nem felnek.
2015. okt. 24. 22:52
5/9 anonim válasza:
neked nem szívbajod van hanem hipohonder vagy :D Töröld az agyi gagyidat, teljesen egészséges vagy! Ezt hidd el, és nem lesz mitől félned! Hajrá!
6/9 A kérdező kommentje:
Probalom en tenyleg de amikor erzem hogy megint van valami bajom ujra elkeseredek kezdodik elorol. En sose voltam ilyen.
2015. okt. 24. 22:55
8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi ha nem irtam erthetoen termeszetesen nem egyszerre hanem miotta tart nallam ez az egesz. Kb 2ev alatt
2015. okt. 24. 23:02
9/9 anonim válasza:
Szerintem is hipochonder vagy, és beképzelsz mindent. Mindenki szokott néha szédülni. Vagy ha horkolsz akkor nem kapsz elég oxigént és felriadsz és néha az nem kellemes. Ha a szíveddel baj lett volna, szóltak volna.
Annyival nagyon sokat tehetsz, hogy egészségesen étkezel és rendszeres testmozgást végzel. A felesleges parázással nemhogy nem érsz el semmit, még ártasz is magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!