Mi van velem? Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Annyira szivesen meghalnék. Semmi értelme ennek az egésznek amit életnek nevezünk. Semmi értelme felkelni minden nap. Nincs értelme tanulni.
Annyira rossz, hogy ilyenen gondolkodok.
2016. jan. 13. 22:32
11/29 anonim válasza:
Hm, sokat dolgoznak? Közos programokat sem csináltok?
12/29 A kérdező kommentje:
Anyám otthon dolgozik. Apám este jár haza. Nem csinálunk együtt semmit. Teljes idegenekként éllünk egy házban.
2016. jan. 13. 23:33
13/29 anonim válasza:
Éltek együtt? Tesód a többes szám? :) vele jól kijöttok?
14/29 anonim válasza:
Jajj, hülye vagyok, félre olvastam bocsi :)
15/29 A kérdező kommentje:
Tesóm is ugyanúgy csak van. Vele sem beszélek.
2016. jan. 13. 23:45
16/29 anonim válasza:
Kivel szoktál a városba menni? Barátok, párkapcsolat?
Sajnos van ilyen, hogy az ember nem jön ki úgy a családdal ahogy kéne. Erdemes szerintem ilyenkor kicsit próbálkozni , meg nyitni feléjük, de ha nem hát nem. Majd lesz saját családod akit meg te választasz magad mellé.
17/29 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel.
Nincs párkapcsolatom és soha nem is lesz. Nem lesz családom sem. Nem szeretném, hogy én is "elcsesszem" a gyerekemet.
2016. jan. 13. 23:52
18/29 anonim válasza:
Ugyan miért ne lenne soha párkapcsolatod? :)
19/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy legyen.
2016. jan. 14. 06:13
20/29 anonim válasza:
Iskolapszichológust keress, ha van, ha nincs akkor körzeti doki, és ő tovább küld, valakivel meg kell beszélni a dolgokat, az nem lehet, hogy 20 évesen nincs kedved élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!