Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Annyira szivesen meghalnék. Semmi értelme ennek az egésznek amit életnek nevezünk. Semmi értelme felkelni minden nap. Nincs értelme tanulni.

Annyira rossz, hogy ilyenen gondolkodok.

2016. jan. 13. 22:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
De mégis miért gondolsz ilyenekre? Min változtatnàl az életedben? Milyen idős vagy?
2016. jan. 13. 22:37
 2/29 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj, hogy nem tudom miért gondolok ilyenekre. Semmi értelme ezen gondolkodnom, mert megtenni úgysem fogom soha, de mégis gyakram gondolkodom ezen.

Min változtatnék? Olyan dolgokat utálok az életemben, amiken változtatni nem lehet csak elfogadni.

20 éves vagyok. :)

2016. jan. 13. 22:40
 3/29 anonim ***** válasza:
Leírod hogyan telik egy napod? Felkeléstől lefekvésig.
2016. jan. 13. 22:42
 4/29 A kérdező kommentje:

6:00 kelek

Készülődök

7:00 indulok suliba

Órákon figyelek, szünetekben zenét hallgatok, könyvet olvasok.

14:20 végzek suliban

15:00 hazaérek

16:00-ig tanulok

17:00-ig semmi dolgom nincs. Ilyenkor álltalában olvasok, tv-zek, netezek.

Később álltalában kimegyünk a városba kicsit mászkálni. Persze nem minden nap, de nagyon gyakran.

Legkésőbb este 8-ra otthon vagyok.

8 után zuhi,tv,olvasás, zene, esetleg tanulás.

10 után álltalában lefekszek aludni, de kb 1-2-ig csak forgolódok.

2016. jan. 13. 22:50
 5/29 anonim ***** válasza:
Mik azok amiket el kell fogadnod és nem lehet változtatni? :)
2016. jan. 13. 22:59
 6/29 A kérdező kommentje:

A múltam.

Hiba volt ezt az iskolát választanom, de ha most otthagyom akkor elveszik 4 évem.

A családom.

Annyira rosszul esik, hogy együtt élünk de szinte nem is ismerjük egymást.

2016. jan. 13. 23:05
 7/29 anonim ***** válasza:

Mennyi van még hátra?

Ezeken szerinem lehet változtatni :) a sulit akkor hagyod abba, és akkor változtatsz amikor csak akarsz. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy ez tényleg olyan amit nagyon utálsz, és nagyon nem szeretnél ezzel foglalkozni, vagy csak ilyen rossz érzes a sok tanulás miatt, de amúgy nem lenne rossz ha megcsinálnád. Mert ha tényleg annyira nem való neked. , akkor lehet újat próbálni, mert jövőre már 5 év lenne, most még csak 4 :) nem gáz újrakezdeni sem.

A családoddal meg, szerintem egyertelmű. :) beszélgess velük jobban, bármikor lehet :)

2016. jan. 13. 23:18
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem akarom elveszteni a 4évet. Márcsak fél év van hátra, de minden nao undorral járok be. Gyűlölök oda járni, és tudom, hogy sosem fogom semmire sem használni ezt az iskolát.

A szüleimmel nem lehet beszélni. Sosem beszéltünk. :)

A sulis ha nagyon nagyon akarom megoldható, de a családom nem.

2016. jan. 13. 23:21
 9/29 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nem lehet velük beszélni? :) Próbáltál már valami szokatlant, pl jobban megnyílni nekik és beszélni magadról? Legalábbis gondolom akkor ilyen se szokott gyakran lenni.

Fél év, az jó azért, utána akkor megvan a lehetőséged hogy bármit csinálj :) én szurkolok! Milyen jellegű dolgot tanulsz egyébként?

2016. jan. 13. 23:26
 10/29 A kérdező kommentje:

Nem, mink nem beszélünk egymással. Senki nem tud a másikról semmit. Ez mindíg íg, volt. Anyám 1x nem kérdezte meg, hogy mi volt suliban. Régebben sem, mikor 13-14voltam akkor sem. Mondjuk persze ezt nem várom el, hogy megkérdezze.

Marketinget, üzletvezetést tanulok.

2016. jan. 13. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!