Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 25 évesen normális ha nem...

25 évesen normális ha nem félek a haláltól?

Figyelt kérdés
A napokban 25 leszek. Sok kortarsammal ellentetben nem f3lek a halàltól. Valahogy nincs bennem az hogy mennyi mindent at kellene élni meg mennyi dolog var meg ram. Igazabol kb 1 eve erzem azt h nem esnek panikba ha valaki kozolne h holnap vege az eletemnek...atfutna rajtam de nem kapnek sokkot.

2016. jan. 1. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

azt nem tudom, hogy normális e de én sem félek.

a családom, barátaim halálától annál inkább. Valahogy volt egy ilyen tervem/vágyam, hogy én megyek el előbb, nem állok meg egy koporsó felett sem. Tatám megelőzött egy éve, de attól függetlenül ezt a szándékomat még fenntartom. Most jelen pillanatban (én sem értem miért hisz szinte semmi sem változott a fél évvel ezelőtthöz, sőt) nem akarok meghalni. De ha véletlenül megjelenne a halál és azt mondaná menni kell max egy órát kérnék tőle.

Egyébként amíg csak a tény van benned, hogy nem félsz szerintem nem baj. Ha már azon filózol, hogy hogy hozhatnád közelebb az utolsó órát, ott már kezdődnek a problémák. Igyekezz úgy élni (és én is igyekszem), hogy majd ha eljön az idő (akár holnap, akár évtizedek múlva) ne úgy menj el, hogy megbántad az életed. Szerintem ez a legfontosabb. Életünk végén nyugodtan elmenni.

15/l

2016. okt. 12. 21:20
 12/12 anonim válasza:
Higy a Tudományban reménykedj , hogy ebben fejődő világban amiben élünk bármi megtörténik. Az orvostudomány rohamosan fejődik egyre több betegségre találnak gyógymódot szóval fel a fejjel , a vakságra már találtak megoldást csak idő kérdése , hogy a halál ellen is találnak valamit . Az első amit a kutatók elakarnak érni az emberi élet tovább növelése , ha ez sikerül akkor csak karnyújtásra van a többi megoldád.
2020. nov. 29. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!