25 évesen normális ha nem félek a haláltól?
azt nem tudom, hogy normális e de én sem félek.
a családom, barátaim halálától annál inkább. Valahogy volt egy ilyen tervem/vágyam, hogy én megyek el előbb, nem állok meg egy koporsó felett sem. Tatám megelőzött egy éve, de attól függetlenül ezt a szándékomat még fenntartom. Most jelen pillanatban (én sem értem miért hisz szinte semmi sem változott a fél évvel ezelőtthöz, sőt) nem akarok meghalni. De ha véletlenül megjelenne a halál és azt mondaná menni kell max egy órát kérnék tőle.
Egyébként amíg csak a tény van benned, hogy nem félsz szerintem nem baj. Ha már azon filózol, hogy hogy hozhatnád közelebb az utolsó órát, ott már kezdődnek a problémák. Igyekezz úgy élni (és én is igyekszem), hogy majd ha eljön az idő (akár holnap, akár évtizedek múlva) ne úgy menj el, hogy megbántad az életed. Szerintem ez a legfontosabb. Életünk végén nyugodtan elmenni.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!