Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sosem lesz "normális" a...

Sosem lesz "normális" a gondolkodásom?

Figyelt kérdés

Problémás fiatalkorom volt, vagdostam magam (minősítést nem kérek), de abbahagytam, ennek már néhány éve. Tulajdonképp hálás vagyok a problémás fiatalkorért, mert hatalmas stressztűrő képességre tettem szert, mostanra már gyakorlatilag kötélből vannak az idegeim, és úgy veszem észre, könnyebben megbirkózom az akadályokkal, mint a korosztályom (egyetemista vagyok, ez így vizsgaidőszakban eléggé szembetűnő).

De.

Akárhányszor kiborulok valamin (előfordul szerintem mindenkivel), eszembe jut, hogy mennyire "jó" lenne megint megvágnom magam, vagy szétverni a kezem a falon, elnyomni egy csikket a kezemen, stb... Persze nem teszem, de nagy a kísértés. Ez idővel elmúlik, vagy egy "hajlam", ami végigkíséri majd az életemet, és szokjak hozzá?

2015. dec. 30. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek :) Egy időben nekem is tetszett az emo mint stílus,pontosan 8.ban :D Hát véleményem szerint akkor azért vágtad magad mert rosszul voltál,és ez egy olyan berögződés neked,hogy ha újra rosszul vagy,akkor ott van egy kis "beütés" Ami nem baj,csak állj neki ellent :) Egyénként meg nekem is vannak tikkjeim szóval nyugi.
2015. dec. 30. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha mindig ellen tudsz állni a kísértésnek, el fog múlni. Persze nem holnap, évekbe telik, de tarts ki.
2015. dec. 30. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. dec. 30. 19:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 30. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!