Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ha félek a haláltól?

Normális ha félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Mióta meghalt az egyik ismerősöm nagyon félek a haláltól, még fiatal vagyok, és félek. Még annyi mindent tudnék csinálni. Ez normális? 15/L

2012. máj. 3. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy szintig igen, hiszen mindenki fél az ismeretlentől, de persze van akinél ez kóros. Ennyiből senki se fogja neked ezt megmondani.
2012. máj. 3. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valamennyire mindenki fél a haláltól, ez normális jelenség. Az a nem normális, ha ez a félelem kihat a mindennapjaidra és az egyszerű dolgokban is korlátoz. Persze mondom ezt én, aki ugyanígy fél a haláltól. Mióta rákbeteg vagyok én is félek nagyon, minden vizsgálat előtt.
2012. máj. 3. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a korban, és ha egészséges vagy, még nem. Éld az életed és ne gondolkozz ilyeneken. Minden jót.
2012. máj. 3. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális. A haláltól mindenki fél egy kicsit. Ha elfoglalod magad valamivel, elfelejted a témát.
2012. máj. 3. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Persze mindenki fél valamennyire a haláltol. Olyan is van, aki az élettől fél :-D...

Olvass a halál közeli élményekről szóló könyveket...gondolkozz el rajtuk és szerintem nem fogsz ennyire félni!

Engem teljesen meggyőzött, pedig nem vagyok egy nagy "para/ezotéria" faló, sőt ki nem állhatom.

Olvasd el Nádas Péter saját Halál című könyvét. A neten is fent van. Ő egy nem hívű irő, aki infarktusban majdnem meghalt...nagyon érdekes.

Szóval a halál nem rossz dolog, az ismerősöd jó helyen van...és nem szűnt meg létezni.

A haláltól nem kell félni, jó érzés...:-)

2012. máj. 3. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
6%

nem kell félni, inkább örülj neki.

Eltemetnek, a tested elkezd rothadni,( bocs de másképp nem tom írni,) de te nem érzel már semmit. Az csak 1 test.

1 hónap múlva már alig leszel...gondolok az élősködőkre.

Szép lassan nem lesz belőled semmi.

csak ott lesz egy Sír, és odalesz írva 1 név, és szám.

2012. máj. 3. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egésznap ezen jár az eszed és depis vagy miatta,akkor nemnormális.
2012. máj. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!